Meer resultaten voor wensen 50 jaar

 
wensen 50 jaar
101 gedichtjes voor op wenskaarten.
Of deze wenskaarten nu zijn voor een felicitatie, een geboorte, vader moederdag of zomaar. Altijd is er wel een leuk stukje tekst te vinden om op de kaart te zetten. Heeft u zelf ook een goed passend gedichtje voor op een wenskaart?
dames horloges
Teksten huwelijk Huwelijkswensen Greetz.
Om hen te bedanken voor de uitnodiging, of om het bruidspaar te feliciteren met bijvoorbeeld het heugelijke nieuws dat zij 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd zijn. Ook bij een geregistreerd partnerschap kan een kaartje worden gestuurd. Hieronder vind je een aantal mooie teksten. Als je een uitnodiging voor het bijwonen van een huwelijk hebt ontvangen, kun je als reactie daarop felicitaties terugsturen. Je kunt dan gelijk aangeven of je wel of niet op de dag aanwezig kunt zijn. Voor de organisatie is dit belangrijke informatie. Graag wil ik jullie beiden van harte feliciteren met het geweldige voornemen om jullie liefde met elkaar in het echt te laten verbinden. Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen. De dag van jullie dromen. Met liefde en inzet voor elkaars geluk kan jullie huwelijk niet meer stuk! Natuurlijk ben ik erbij, maar nu alvast wens ik jullie een geweldige trouwerij! We wensen jullie een geweldige huwelijksdag!
akoestiek verbeteren
Teksten jubileumkaart 50 jarig huwelijksjubileum Trouwkaarten.
Liefde is voor twee mensen die zielsveel van elkaar houden Twee mensen met elk een gouden hart liefde met passie en smart Ze hebben alles voor elkaar over met pieken en dalen zijn ze nog steeds bij elkaar Ja, al 50 jaar ze zijn een prachtig paar!
tafelzeil
Kaart Hartelijk Gefeliciteerd 50 jaar, luxe 3D wenskaart met folie Boekenvoordeel, meer dan 120 winkels!
Kaart Hartelijk Gefeliciteerd 50 jaar, luxe 3D wenskaart met folie. Kaart Hartelijk Gefeliciteerd 50 jaar, luxe 3D wenskaart met folie. Bij ons: 1 99. Winkel voorraad: JA. Zoek een winkel. Online voorraad: Nee. Bezorgkosten vanaf 2 99. Kaart Hartelijk Gefeliciteerd 50 jaar, luxe 3D wenskaart met folie.
Abraham Sara Sarah verjaardags gedichten 1966 2016 versjes 50ste jaar rijm gedicht rijmpjes verjaardag uitprinten.
Wij wensen u er nog vele jaren bij. Met uw echtgenoote en kinderen aan uw zij. In goede gezondheid en tevree. Dan doet uw leven zeker mee. Het gedicht voor 2018. Van 1968 tot 2018., 50 jaar, dan heb je al een heleboel gezien.
Leuke Abraham spreuken, Grappige teksten 50 jaar abraham verjaardag.
Oh, wat is het leven toch prachtig.over 30 jaar ben je 80. ben je bedonderd, 50 is de helft van 100. 50 is pas het begin, dan heeft het leven pas zin. Tip Tap Top, de eerste 50 jaar zitten erop.
Gelukwensen voor vrienden-50 jaar getrouwd.
Wat geweldig dat jullie 50 jaar zijn getrouwd. Maak er een geweldige dag van samen met kinderen, kleinkinderen en natuurlijk vrienden en andere familie. Op naar nog vele liefdevolle jaren samen. Mijn allerbeste wensen en hartelijke felicitaties voor jullie 50 jarig huwelijk.
Felicitaties André wordt 50 jaar!
Eigenlijk is deze knappe vent in 50 jaar niet veel veranderd. Zelfde intelligente blik, strak in het vel en een streling voor het oog. We denken dat hier de meningen verdeeld over zijn; ook ik ben inmiddels op die leeftijd dus ach.laten we genieten van zulke opstekers. We feliciteren jou en de 4 dames alvast van harte en wensen jullie een bijzonder fijne dag en voor jou Andre eentje met intelligente, strakke en oogstrelende verrassingen.
26 beste afbeeldingen van Verjaardagswensen voor Abraham 50 jaar Gefeliciteerd, Teen en Verjaardagswensen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Vol
Verjaardagswensen Gefeliciteerd 50 jaar Proost! leuke verjaardagswensen abraham. Gefeliciteerd Gefeliciteerd Abraham een grijze haar, een rimpel hier en daar, 50 jaar! Grappige verjaardagswens voor Abraham: Jij wordt 50 jaar, dat is prachtig. Nog maar 30 erbij dan ben je 80!
Mooie Sarah Spreuken Leuke Sarah Teksten 50 jaar.
50 Is pas het begin, dan heeft het leven pas zin. 50 jaar geleden heeft deze Sarah haar eerste luier vol gescheten. 50 jaar gezond en wel half antiek, maar toch nog fel. Al 50 jaar energiek, lief, zorgzaam en uniek.

Contacteer ons