Sponsors

In 2016 bestaat het Jostiband Orkest vijftig jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! De grootste wens van de Jostiband is om hun jubileum te vieren met een optreden in één van de grootste concertzalen van Nederland. Liefst natuurlijk samen met bekende artiesten. Misschien wel Marco Borsato of Armin van Buuren! Wat zou dat gaaf zijn. Stiekem hopen de orkestleden ook op koninklijk applaus. En het feest is pas echt compleet als de zaal vol zit met cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Ipse de Bruggen.

We zijn al begonnen

De orkestleden gaan zelf hun droom waarmaken. Ze zijn al begonnen! Zo is het logo ontworpen door jongeren van de naschoolse dagbehandeling in Leiden en het OBC in Oegstgeest. Voor de promotiefilm was bewoner Jeffrey uit Zwammerdam onze cameraman en Peter, ook uit Zwammerdam, liet zien dat hij heel wat in zijn mars heeft als geluidsman. Rik van Scala Vlaardingen is betrokken geweest bij de montage van deze film. En de voice-over is ingesproken door orkestleden Monique, Cathy, Mario en Peter. Er is veel talent binnen Ipse de Bruggen!

Heel Ipse de Bruggen helpt mee

De Jostibandleden kunnen al dat talent goed gebruiken, want er is nog veel te doen. Feestelijke kleding voor de bandleden, een spetterend decor, een mooi versierde zaal. Dat kunnen ze niet alleen. Gelukkig worden ze geholpen door heel veel cliënten en medewerkers van Ipse de Bruggen. In verschillende teams ondersteunen zij de bandleden bij de productie, foto en film, decors, aankleding van de zaal, catering, fondsen werven, marketing en communicatie en nog veel meer. Samen maken we er een knalfeest van.

De weg naar de Ziggo Dome is minstens zo belangrijk als het concert zelf en past perfect in deze tijdgeest. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn hierin sleutelwoorden. Zonder hun beperking te ontkennen, zetten de cliënten van Ipse de Bruggen hun talenten en vaardigheden in om samen de wereld en zichzelf te verrassen met wat ze allemaal wel kunnen.

Doet u mee? Dat kan!

Om deze mooie droom uit te laten komen, is geld nodig. Daarom vragen wij iedereen om te helpen om de droom van het Jostiband Orkest waar te maken op deze crowdfunding website. Maar u kunt op andere manieren helpen:

  • Met een eenmalig financiële ondersteuning voor het realiseren van dit event, waarbij we veel landelijke exposure verwachten.
  • Ondersteuning door middel van coaching van de cliënten

Wilt u meer doen? Neem dan contact met ons op!
Carla van der Weijden: Carla.van.der.Weijden@ipsedebruggen.nl

Samen met uw personeel een crowdfundingsactie starten?

  • Starten van een eigen crowdfundingproject samen met uw personeel
  • Versterken merkwaarde en merkattitude (MVO)
  • Zeer veel persaandacht/mediawaarde rondom het 50 jarig jubileum
  • Vermelding op uitingen van het jubileumjaar
  • Gebruik van foto- en videocontent van dit project voor uw eigen social media-kanalen
  • Grotere naamsbekendheid
  • De mogelijkheid (voor u en uw personeel) om het concert bij te wonen
  • Hospitality-mogelijkheden voor relaties in VIP room

Lees hier meer over mogelijke sponsorpakketten voor uw bedrijf!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!